INDIVIDUELE ONDERSTEUNING

2

Meet-Time biedt eveneens ondersteuning in het verwerken van een echtscheiding of relatiebreuk

1

Meet-Time biedt relatieondersteuning voor wie komt vast te zitten in zijn zoektocht naar de ‘ideale’ partner

Meet-Time biedt relatieondersteuning voor wie komt vast te zitten in zijn zoektocht naar de ‘ideale’ partner. In tegenstelling tot datingsites en sommige relatiebureaus, gaan we niet op zoek naar de juiste of ideale persoon. Bij Meet-Time keren we de rollen om en exploreren we wie jij wil zijn in relatie ? Hoe aantrekkelijk ben jij voor de ander ? Hoe word jij je ware zelf ? In plaats van verwachtingen te creëren naar de ander toe en afwachten tot de ‘ideale’ of ‘perfecte’ partner jouw pad kruist, zal je tijdens de sessies met jezelf aan de slag gaan. Verschillende redenen kunnen aan de basis liggen waarom het voor jou moeilijk is om een relatie aan te gaan. In de ondersteuning onderzoekt Meet-time samen met jou waar voor jou het schoentje wringt en wat jij nodig hebt om de gewenste verandering te creëren.

Duur per sessie : 1 uur               Kostprijs per sessie : 40 euro 

 

Meet-Time biedt eveneens ondersteuning in het verwerken van een echtscheiding of relatiebreuk. Onverwerkte pijn en verdriet zullen onbewust doorwerken in een volgende relatie. In de ondersteuning wordt daarom veel aandacht en tijd besteed aan overweldigende emoties en gevoelens. Pijn en verdriet worden dan doorleefd en geheeld. Herken jij jezelf min of meer in onderstaande omschrijvingen, dan biedt Meet-time professionele hulp bij het verwerken van de echtscheiding of relatiebreuk.

- de scheiding en de gevolgen ervan houden jou onophoudelijk in gedachten bezig.

- verlies van zelfvertrouwen en het gevoel het niet alleen aan te kunnen

- gevoelens van schuld en schaamte houden je in de ban

- je hoopt en probeert wanhopig je partner voor je terug te winnen

- je ervaart woede en wraakgevoelens ten opzichte van de verloren partner of diens nieuwe relatie

Bedenk dat een toekomstige en duurzame relatie meer kans op slagen heeft indien je voldoende tijd neemt om de wonden van jouw relatiebreuk te helen.

Duur per sessie : 1 uur               Kostprijs per sessie : 40 euro 

1

2

Alle rechten voorbehouden, Meet-time 2016

Deze website is gecreëerd en wordt beheerd conform het Belgisch recht.

  • Black Facebook Icon