Ingrid denayer

Relatieondersteuning voor singles

GEZINSWETENSCHAPPER

Als gezinswetenschapper zet ik verschillende brillen op. Ik breng meerdere aspecten van jezelf in kaart. Zo krijg jij een breder beeld op wie je bent en op wat je doet. Dit is essentieel om jouw binnenkant in overeenstemming te brengen met jouw buitenkant. Hoe meer congruentie tussen beiden, hoe meer je in balans bent met jezelf. Ik baseer me op theoretische en wetenschappelijke achtergronden. De focus komt onder meer te liggen op het identiteitsproces, persoonlijke hechtingspatronen, communicatie- en interactiepatronen, balans van geven en ontvangen, persoonlijkheidskenmerken en psychosociale vaardigheden.

ERVARINGSDESKUNDIGE

Enkele jaren geleden doorworstelde ik zelf een echtscheiding. Gedurende 6 jaar behoorde ik tot de groep alleenstaanden. Het verlangen naar een partner was steeds aanwezig en ik bleef geloven in een liefdevolle en duurzame relatie. Mijn wens is realiteit geworden. Wij koesteren onze relatie en samen gaan we de uitdagingen van het leven aan.

Mijn proces verliep niet rechtlijnig. Verdriet, boosheid, twijfel, angst, wanhoop haalden me meermaals overhoop. Gelukkig waren er ook momenten van blijdschap, vreugde, vriendschap, steun, troost, liefde. Deze momenten gaven me de kracht om vol te houden, actie te ondernemen en te staan waar ik nu sta.

Vanuit mijn ervaring kan ik me makkelijker en met meer empathie inleven in jouw verhaal. Wat je ook voelt, doet of denkt, ik begrijp dat dit is wat het is, en dat jij op jouw manier een uitweg zoekt.

VORMINGEN EN 

OPLEIDINGEN

Bachelor in de gezinswetenschappen

Coaching

Depressiecoaching

Verbindende communicatie

Mindfullness

Literatuur

Vrijwilliger bij de zelfmoordlijn

Alle rechten voorbehouden, Meet-time 2016

Deze website is gecreëerd en wordt beheerd conform het Belgisch recht.

  • Black Facebook Icon